Poznámky ku vzťahu verejnej správy a tretieho sektora - Kosorín, František
Vyjadrenie autora k polemike J. Sokiru na príspevok uverejnený v ER č. 1/2004 pod názvom Verejná správa a tretí sektor v podmienkach SR.