Praxe řízení investic a pracovního kapitálu snižování nákladů na provozní kapitál a zvyšování likvidity v praxi - Alexandre, Paulo
Význam riadenia investícií a financií pracovného kapitálu pre zvyšovanie efektívnosti kapitálu spoločnosti. Trendy zvyšovania efektívnosti kapitálu. Kľúčové podnikové ukazovatele. Investičný a finančný manažment. Working capital Management - riadenie pracovného kapitálu v praxi. Výsledky empirickej štúdie.