Holandské know-how zavítalo do Turca - Žigo, Imrich
Martin si začína budovať neziskový bytový sektor podľa zahraničných skúseností v rámci grantového programu. Ide o pilotný projekt, v ktorom holandská strana ponúka svoje know-how na správu a výstavbu obecných bytov. Byty spravuje nezisková organizácia, ktorá všetok svoj zisk investuje do výstavby nových bytov. Problém starých bytov. Zmena správy doterajšieho bytového fondu vo vlastníctve mesta. Spravovanie i podnikanie. Vízie a ciele.