Determinants of economic results of the selected agricultural enterprises in mountain and sub-mountain areas in South Bohemia - Krutina, Václav
Hodnotenie podmienok a predpokladov hospodárenia poľnohospodárskych subjektov v horských a podhorských oblastiach Juhočeského kraja vychádza z analýzy vecných naturálnych ukazovateľov a charakteristík. Analýza pôdneho fondu a jeho využitia, štruktúry rastlinnej a živočíšnej výroby, naturálnych výsledkov v kontexte s úrovňou speňažovania umožňujú identifikovať a posúdiť stav a vývoj vzťahov a väzieb medzi niektorými faktormi, ovplyvňujúcimi výsledok hospodárenia týchto podnikateľských subjektov.