Work categorization - informational base for occupational hazards management in enterprises of agricultural basic industry - Římovská, Pavla
Kategorizácia prác v podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby. Vplyv rizikových faktorov na prácu pracovníkov v prvovýrobe. Manažment poľnohospodárskych podnikov.