Spontánna medzinárodná výmena daňových informácií - Schultzová, Anna
Možnosti, ktoré má správca dane na to, aby eliminoval prípadné daňové úniky niektorých subjektov, najmä pokiaľ získali príjmy na území iného štátu a tieto neboli priznané v štáte, v ktorom má neobmedzenú daňovú povinnosť. Medzinárodná výmena daňových informácií. Spontánna výmena daňových informácií. Súhrnný výkaz a výmena informácií v oblasti štatistiky zahraničného obchodu.