[Aplikovaná makroekonómia] - Pupala, Ladislav
Recenzia na publikáciu Aplikovaná makroekonómia. Monografia sa dotýka všetkých bežných makroekonomických tém, a to aj v poradí a ponímaní, aké je vo svetovej literatúre ustálené.