Zákon o cestovných náhradách s komentárom - Machová, Viera
Zákon č. 283/2002 Z.z. o cestovných náhradách v znení zákona č. 530/2004 Z.z. a zákona č. 81/2005 Z.z.. Poskytovanie náhrad. Náhrady ori zahraničných pracovných cestách. Náhrady pri výkone práce v zahraničí.