Zákon o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní s komentárom
Zákon č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní. Nelegálna práca ako určitý segment tieňovej ekonomiky. Definovanie nelegálnej práce je nutnou fázou k budovaniu systému odhaľovania nelegálnej práce, zisťovania jej príčin a tvorbe nástrojov na jej maximálne možnú elimináciu.