Six Sigma: V čem je problém?
Hmotná zainteresovanosť ako kľúčový bod pri realizácii systému Six sigma. Ako uplatňovať Six sigma, aby sa dosiahol očakávaný úspech. Vychádzajúc z doterajších skúseností organizácií, problémy, na ktoré treba reagovať, sa týkajú piatich oblastí. Popis týchto problémov a ich riešenie. Six sigma ako proces, ktorý od manažmentu vyžaduje správne očakávania.