Oslobodené príjmy od dane v roku 2005 - Boráková, Marta
Zdaňovanie fyzickej osoby, ktorá v roku 2005 obdrží príjem z predaja nehnuteľnosti, hnuteľnej veci, z prenájmu alebo iný príjem. Oslobodenie príjmov od dane.