Analýza úplných nákladů investice pomocí komplexních finančních plánů - Grob, Heinz Lathar
Analýza investície od informačných technológií (IT). V rámci IT kontrolingu bola vyvinutá metóda TCO (Total Cost of Ownership) - Analýza úplných nákladov investície, ktorej cieľom je stanoviť úplné náklady celej doby životnosti investičného objektu. Koncept TCO. Slabé stránky TCO modelov. TCO analýza na základe VOFI (akronym pre termín "komplexný finančný plán"). Praktický príklad metódy TCO-VOFI.