Mýtus Jack Welch - Kamešová, Nataša
Vystúpenie bývalého generálneho riaditeľa General Electric, Jacka Welcha, na medzinárodnom kongrese vo Viedni. Jeho skúsenosti s riadením podniku, ktorý má dcérske spoločnosti vo viac než 100 štátoch. Dôležitosť personálneho manažmentu. Názory Jacka Welcha na ekonomický rozvoj Číny a jeho miesto na svetovom trhu. Slovensko - atraktívna lokalita. V čom spočíva úspech podniku.. Krátko z histórie General Electric.