[ Agrosektor ] - Haluza, Ivan
Z obsahu: Podielnické listy nemusia byť bezcennými papiermi. Poľnohospodárske družstvá majú dať do konca mája vlastnícke práva do rúk tých, ktorým patria. Vlastníci čakali až príliš dlho. Zisky v agrosektore môžu po vstupe do Európskej únie vzrastať. Kapitálový trh družstvá nerozhýbu.