Náhrada za bolesť a náhrada za sťaženie spoločenského uplatnenia po novom - Slancová, Oľga
Od 1.8.2004 je v platnosti zákon č. 437/2004 Z.z. o náhrade za bolesť a o náhrade za sťaženie spoločenského uplatnenia. Čo ustanovuje tento zákon a praktické príklady uplatnenia zákona. Lekársky posudok. Určenie výšky náhrady za bolesť a za sťaženie spoločenského uplatnenia. Dohoda o vyrovnaní.