Úplné znenie zákona o cestovných náhradách
Zákon o cestovných náhradách č. 283/2002 Z.z. v znení zákona č. 530/2004 Z.z. a zákona č. 81/2005 Z.z. Opatrenia MF SR č. 712/2004 Z.z., ktorým sa ustanovujú na rok 2005 základné sadzby stravného v inej ako slovenskej mene pri zahraničných pracovných cestách.