Komentár k zákonu o cestovných náhradách - Michňová, Angela
Komentár k zákonu č. 283/2002 Z.z. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov a novely č. 81/2005 Z.z., účinnej od 1. 4. 2005. I. časť - Predmet úpravy zákona o cestovných náhradách. Príklady.