Poľskej ekonomike sa darí
Správa Centra strategických štúdií pri vláde Poľskej republiky o stave poľskej ekonomiky za rok 2004. Nárast investičných nákladov. Priame zahraničné investície najmä v sektore spracovateľského priemyslu. Povstupový a ropný šok ako príčiny rastu inflácie. Situácia na kapitálovom trhu. Mzdy a sociálne dávky. Trh práce. Štátny rozpočet. Zahraničná zadlženosť.