Basel II a problémy implementace nedořešené otázky implementace nového konceptu kapitálové přiměřenosti - Ravoet, Guido
Príprava implementácie nového konceptu kapitálovej primeranosti Bazilej II. Niektoré otázky a konkrétne problémy spojené s implementáciou. V Európskej únii bude dohoda Basel II zavedená formou direktívy - Direktíva o kapitálových požiadavkách (Capital Requirements Directive, CRD). Problémy s direktívou.