Mobilní bankéři, výhodné řešení pro banky i klienty - Doubravský, Jiří
Rozšírenie pôsobnosti nezávislých finančných poradcov v Českej republike vytvára pre klientov alternatívu pre uspokojovanie ich potrieb bankovými produktami. Nezávislí poradcovia plnia rolu sprostredkovateľov medzi dopytom klienta a ponukou rôznych finančných inštitúcií. Okruhy ponuky finančných služieb. Základné charakteristiky mobilnej distribučnej banky. Cieľové segmenty trhu a produktová ponuka. Obchodné procesy. Model mobilnej distribúcie HVB Bank.