Lízingový trh v roku 2004
Výsledky v oblasti financovania hnuteľných a nehnuteľných predmetov prostredníctvom lízingu a splátkového predaja členmi Asociácie leasingových spoločností SR za rok 2004. Štruktúra financovania hnuteľných predmetov, medziročný vývoj. Finančný a operatívny lízing. Lízing osobných automobilov.