Predikcia prebytku poisťovne pre konkrétne portfólio poistných zmlúv - Horáková, Galina
Ohodnotenie rizika a stanovenie ceny produktu tak, aby nevznikli straty, ale naopak, aby bol vytvorený prebytok. Model prebytku.