Kvalita koncepcie informačného systému v štruktúrovanom a objektovo orientovanom prístupe - Kniežová, Jaroslava
Definovanie kritérií na posúdenie kvality koncepcie informačného systému. Analýza najpoužívanejších prístupov tvorby koncepcie informačných systémov. Funkčnosť IS. Skupiny používateľov a nimi určené druhy vstupov a výstupov IS. Návrh postupu na dosiahnutie kvalitnej koncepcie informačného systému.