Slovenská koruna zomrie silná - Kajan, Milan
Rozhovor s guvernérom Národnej banky Slovenska Ivanom Šramkom o ceste slovenskej koruny k jej predpokladanému zániku a nahradeniu eurom. Prijatie eura vytvorí podmienky na rýchlejšie dobiehanie mzdovej úrovne EÚ, než v súčasnosti. Prechod na euro a zvýšenie spotrebiteľských cien. Postavenie a štruktúra NBS po roku 2009.