Účtovníctvo komerčných poisťovní v kontexte vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie - Meluchová, Jitka, 1965-
Legislatívne zmeny v oblasti právnej úpravy poisťovníctva a účtovníctva poisťovní v súvislosti so vstupom do Európskej únie. Zákon o poisťovníctve a nové postupy účtovania. Pripravované zmeny v roku 2004 v rámci národnej právnej úpravy. Pripravované zmeny v roku 2004 v rámci nadnárodnej úpravy.