Role dodavatelů a distributorů - Kapoun, Josef
Elektronická integrácia dodávateľov v systéme SCM. Distribučné centrá, obchodníci a koneční zákazníci a ich úloha v systéme SCM. Dodávateľ ako elektronicky prepojený partner v systéme SCM a jeho úloha v systéme. Praktické príklady dodávateľov a obchodníkov v systéme SCM : španielska odevná firma Zara, americká firma Colgate-Palmolive. Ďalšie trendy v SCM.