Outsourcing v ozbrojených silách - Cempírek, Miroslav
Vstup Českej republiky do NATO a EÚ a profesionalizácia armády. Reforma českej armády a dôraz na efektívnejšie využívanie finančných zdrojov. Outsourcing a jeho využitie vo vyspelých armádach (USA, Veľká Británia, Kanada, Nórsko). Outsourcing v podmienkach armády Českej republiky. Ciele, výhody a nevýhody outsourcingu.