Druhý pilier dôchodkovej reformy - problém úmrtnostnej tabuľky - Sekerová, Viera
Tri piliere nového dôchodkového systému. Model kapitalizačného piliera. Vplyv úmrtnosti na výšku dôchodku. Voľba úmrtnostnej tabuľky.