Aktuárske metódy pri transformácii nemocenského poistenia - Škrovánková, Lea, 1954-
Podstata nemocenského poistenia na Slovensku s prihliadnutím na posledné právne úpravy a navrhovanú reformu sociálneho zabezpečenia. Využitie matematických modelov v nemocenskom poistení. Diferenciálne rovnice v nemocenskom poistení. Ďalšie predpoklady pre aktuárske výpočty. Dávky v nemocenskom poistení.