Internetové služby - Mravčák, Michal
Význam internetu - prístup k informáciám, nástroj elektronickej komunikácie - prehĺbenie možnosti spolupráce s ochodnými partnermi na celom svete, možnosť zábavy, vzdelávacie služby e-learning, atď. Nelegálne kopírovanie - moderný fenomén. Spoplatňovanie internetových služieb, platby cez telefón. Moderný trend profitu z internetových služieb - provízny predaj.