Mezigenerační přenos rozvodového chování na příkladu České republiky a v mezinárodním srovnání - Šťastná, Anna
Vývoj demografického správania a zmena vzorcov správania v jednej fáze životnej dráhy určitej populácie či generácie a jej odraz v štruktúre jej správania v priebehu celej jej histórie. Analýza rozvodovosti. Sociálna dedičnosť rozvodového správania. Vplyv rozvodu rodičov na rozpad prvého partnerstva. Medzinárodné porovnanie rozvodového správania výsledkov vychádzajúcich z českého prostredia.