Vicefázové výnosové metody stanovení hodnoty firmy - Dluhošová, Dana
Klasifikácia metód oceňovania. Vymedzenie peňažných tokov vo výnosových metódach. Fázové metódy oceňovania. Stanovenie diskontnej sadzby, resp. nákladov kapitálu.