Mechanizmus menových kurzov ERM II - Gonda, Vladimír
Podstata a pravidlá fungovania mechanizmu menových kurzov ERM II. Požiadavky na plnenie maastrichtského kritéria pre menový kurz. Efekty pobytu v systéme ERM II. Stratégie vstupu nových členských štátov Európskej únie do tohto mechanizmu. Prístupový proces SR do ERM II a eurozóny.