Práce a sociální stát: německý případ - Lerch, Václav
Príčiny stagnácie nemeckého hospodárstva. Rozsah sociálneho štátu Nemecka. Prehľad sociálnych výdavkov v Nemecku na obyvateľa. Náhrada mzdy a regulérna práca. Súčasná výška príjmu jednotlivca ako mzdovej náhrady v Nemecku a jej vplyv na mzdovú štruktúru. Miera nezamestnanosti podľa úrovne vzdelávania.