[ Slovenské súdnictvo ] - Fričová, Zuzana
Z obsahu: Pomalý priebeh súdnych konaní. Sudcovia pracujú na hranici únosnosti. Slabinou slovenského súdnictva sú stále konkurzné konania (nepredvídateľnosť ich celého priebehu). Ministerstvo stavilo na tímovú prácu na súdoch. Reformy v súdnictve a ich efekt.