Ako si správne vybrať zamestnancov - Berezňák, Michal
Výber zamestnancov - jedna z dôležitejších úloh firmy. Možnosti výberu - prostredníctvom personálnej spoločnosti, vo vlastnej režii. Výhody a nevýhody oboch. Hodnotenie ľudí.