Dôchodková reforma - Barri, Ivan
História dôchodkových systémov a vnímanie potreby dôchodkového zabezpečenia. Reforma dôchodkových systémov - parametrická reforma, zavedenie systému virtuálnych osobných účtov, troj alebo viac pilierový systém (charakteristika troch pilierov), úplná privatizácia dôchodkového systému. Realizácia dôchodkovej reformy na Slovensku. Pokračovanie v čísle 5/2005.