Kúpeľníctvo - európsky aj slovenský fenomén - Bartl, Jaroslav
Rozhovor s MUDr. J. Zálešákovou, predsedkyňou Zväzu slovenských liečebných kúpeľov a žriediel. Súčasný stav slovenskej liečebnej starostlivosti. Privatizácia. Prednosti slovenských kúpeľov v porovnaní so zahraničnými. Štatistiky cestovného ruchu potvrdili kvalitu nášho kúpeľníctva, ktoré každý rok zaznamenáva rast počtu zahraničných návštevníkov. Európske kúpeľné skúsenosti.