Rozvoj nášho cestovného ruchu - stratégia a vízia - Kuliffay, Gabriel
Ministerstvo hospodárstva SR predložilo stratégiu rozvoja cestovného ruchu do roku 2013. Rešpektuje problematiku trvalo udržateľného rozvoja. Problémy slovenského cestovného ruchu - chaotickosť, nekoordinovanosť, roztrieštenosť. Hlavné strategické ciele rozvoja cestovného ruchu na Slovensku. Úloha regiónov, ľudské zdroje. Vízia postavenia cestovného ruchu v roku 2013.