Obmedzená životnosť fondov - Škriniar, Pavel, 1979-
Uzavreté podielové fondy majú obmedzenú životnosť. Zákon o kolektívnom investovaní hovorí, že existujúce uzavreté podielové fondy sa majú premeniť na otvorené do konca roku 2009. Premena fondov sa už začala. Otváranie uzavretých fondov. Budúcnosť v otvorených fondoch.