Duslo sa reštrukturalizácii nevyhne - Vrabec, Norbert
Rozhovor autora článku s generálnym riaditeľom chemickej fabriky Duslo Šaľa. Duslo sa stalo súčasťou veľkej chemickej spoločnosti Agrofert. Príčiny začlenenia Dusla do tejto spoločnosti. Aké výhody prinesie Duslo pre Agrofert. Perspektívy Dusla v spoločnosti Agrofert. Reštrukturalizácia a nová organizačná štruktúra Dusla.