Farmaceutické firmy v Číne zaostávajú za svetom
Rozdrobený čínsky farmaceutický priemysel pod silným tlakom zahraničnej konkurencie. Opatrenia čínskej vlády na zvýšenie konkurencieschopnosti farmaceutických spoločností. Konsolidácia trhu. Distribúcia generických verzií značkových liekov. Podiel Číny na predaji liekov vo svete v r.2004.