Koeficient speňažiteľnosti majetku podniku a jeho stanovenie - Kardoš, Peter
Problematika ohodnocovania majetku podniku v Slovenskej republike. Koeficient speňažiteľnosti ako špecifický koeficient, ktorý zahŕňa jednotlivé vplyvy, ktoré ešte neboli vo všeobecnej hodnote jednotlivých druhov majetku zohľadnené. Určenie kľúčových faktorov ovplyvňujúcich koeficient. Súčasný stav jeho využívania. Tvorba vplyvu jednotlivých faktorov a modelovanie koeficienta.