Analýza vývojových trendov a finančnej náročnosti prevádzkovania základných škôl - Doktorov, Anton
Program rozvoja základného a stredného školstva. Organizácia štruktúr vzdelávacieho systému. Analýza všeobecných trendov vývoja na základných školách v SR. Finančná efektívnosť prevádzkovania základných škôl Nitrianskeho kraja.