Európske priemyselné okresy majú perspektívu
Vplyv priemyselných okresov na politiku zamestnanosti. Definícia priemyselných okresov. Európske siete otvorených okresov a ich ciele. Posun od internacionalizácii ku globalizácii. Priemyselné okresy v jednotlivých oblastiach sveta (Severná Amerika, Latinská Amerika, Ázia, Európa).