Bláznivé cykly cien akcií - Baláž, Vladimír
Ralf Nelson Elliot a jeho pokus o vysvetlenie vývoja akciového indexu, Elliotove vlny na kapitálovom trhu, teória. Fibonacciho rad. Fraktály kontra fundamentálne faktory.