Bonnská charta o bezpečnej pitnej vode - Büchlerová, Elena
Bonnská charta o bezpečnej pitnej vode vznikla spojeným úsilím veľkej skupiny expertov z rôznych odborov. Bola zverejnená v septembri 2004. Príspevok je publikovaným prekladom Bonnskej charty.. Prínosy pre spotrebiteľa. Plány pre bezpečnosť pitnej vody. Vypracovanie a overovanie štandardov pre pitnú vodu.