Ďalší pozdrav z Kórey - Halák, Kamil
Zahraničná investícia kórejskej firmy Hankook Tires v Leviciach. Výroba pneumatík ako tretia najväčšia zahraničná investícia v slovenskom hospodárstve. Slovenskí vlastníci podnikov združení v Klube 500 a ich protesty proti výhodným investičným stimulom pre kórejskú firmu. Konkurencia pre domáceho výrobcu Matador Púchov. Prínos pre región. Informácia o spoločnosti Hankook Tires.