Nový zákon o miestnych daniach - Hečková, Radka
Pokračovanie príspevku o zákone o miestnych daniach. Daň za predajné automaty. Daň za neherné hracie stroje. Daň za vjazd a zotrvanie motorového vozidla v historickej časti mesta. Praktické príklady.