Plán rozvoja verejných vodovodov a verejných kanalizácií pre územie SR - Krechňák, Ladislav
Cieľ plánu - analýza podmienok na zabezpečenie bezproblémového zásobovania kvalitnou pitnou vodou, efektívneho čistenia odpadových vôd bez negatívnych dopadov na životné prostredie a rámcovo stanoviť podmienky na jeho realizáciu. Rozvoj verejných vodovodov a kanalizácií, stratégia rozvoja, priority výstavby, predpokladané náklady na realizáciu plánu rozvoja verejných vodovodov. Ciele rozvoja verejných kanalizácií do roku 2010 a 2015.